Nieuws 2021


30 oktober 2021


Vandaag is Pietertje naar de opfok gegaan. Hij mag de komende maanden spelen en groeien bij hengstenopfok de Capreton in Aalst. Pietertje v.d. Groenkamp is een bruine zoon van Ginger v.d. Groenkamp x Koffie v.d. Groenkamp. 


5 oktober 2021


Met Pietertje naar de nakeuring in Assen geweest. Hij ontving vlot zijn veulenpremie.


20 augustus 2021


Vandaag Ginger v.d Groenkamp opgehaald. Zo blij dat zij mij werd gegund. Ze heeft nog een hengstveulen aan de voet. Pietertje een jonge Koffie v.d. Groenkamp. Ze is dragend van Substeressens Ice. Dit is een cremello hengst dus er komt volgend jaar een palomino veulen op stal v.d. Kamperweg.  Dit gaat het veulen worden van Gido.  Hij is helemaal weg van de kleur palomino. Nu hopen op een merrieveulen voor hem.

14 augustus 2021


Eindelijk weer een normale premiekeuring.  Met 7 pony's naar de keuring geweest. 2 veulens, 2 enters, 1 twenter, 2 oudere merries had ik mee.

Prugel v d. Kamperweg (Leo v. Berja) kreeg helaas geen premie. Priska v.d Kamperweg mocht op kop in haar rubriek en kreeg vlot haar veulen premie.  De beide enters werden uitgemeten en doorgeplaatst naar de middenmaat. Ooby Dooby v.d. Kamperweg mocht als 3e opstellen met premie. Orelia v.d. Kamperweg mocht als 9e opstellen en kreeg net geen premie. Als laatste van de jeugd mocht de minimerrie Nintendo v. Berja in de baan. Zij stond 3e in haar rubriek en kreeg een twenterpremie.  In de pauze deed Gido mee met de jeugdige voorbrengers. Hij mocht met Misty v. Stal de Klimop lopen. Hij kreeg een mooie medaille. 

Smiddags was het de beurt aan Maddox v.d. Kamperweg. Mijn eerste eigengefokte merrie.In een beste rubriek, 3 jarige kleine maatse merries, werd ze 5e geplaatst en kreeg ze een nette 2e premie. Helaas kreeg Ilse v.d. Casterhof een 3e premie.

Al met al een zeer geslaagde keuring.